Frezen en inzaaien

Loonbedrijf Marrum (Frl.) frezen en inzaaienVoor het verbeteren van uw grasland is Loonbedrijf Klaas Fekkes als zaai- en grondbewerkspecialist de juiste partij. Wij kunnen het land in één werkgang frezen en inzaaien. Door deze werkwijze kunnen wij zeer efficiënt werken waardoor u tijd en geld bespaard.

Bij het frezen van grasland wordt de zode, de bovenste laag van het land afgesneden. Deze laag wordt vervolgens omgekeerd en fijn gehakseld zodat het de ideale toplaag is voor het opnieuw inzaaien met graszaad.

Grasland doorzaaien

Bij het doorzaaien van grasland wordt nieuw zaad gezaaid op een land waar al gras staat. Het doorzaaien van gras heeft als resultaat dat het land een vollere graslaag krijgt wat gezonder is en u meer rendement haalt uit uw grasland. Een gezond grasland geeft een hoge opbrengst qua melk en het zorgt er tevens voor dat u bij het maaien meer gras van het land te halen.

Graszaad met hoge opbrengst

Het in Friesland gevestigde loonbedrijf van Klaas Fekkes gebruikt een graszaad van topkwaliteit. Het graszaad heeft daarom een hoge opbrengst!
Met circa 30.000 kilo graszaad op voorraad kan Klaas Fekkes snel handelen en direct aan de slag om uw grasland te verbeteren.

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij zijn u graag van dienst!

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden


Gerelateerde onderwerpen: